Archief

TW26 - Jan van Dam 01

Gespecialiseerd logistiek dienstverlener Jan van Dam Group uit Oudewater heeft zich toegelegd op het demonteren, plaatsen, transporteren en de opslag van allerhande machines. Het onderdeel Global Machine Logistics houdt zich vooral bezig met de machine im- en export vanuit de hele wereld. Om in te spelen op de steeds verdergaande klantenwensen investeert het Utrechtse familiebedrijf continue in mensen, kennis en materieel. Eerder zagen we de ingebruikname van een 300 tons Erkin autokraan op een Volvo chassis.

TW26 - Jan van Dam 03

Inmiddels is ook een belangrijk deel van de motoreenheden en bestelauto’s vernieuwd en nieuw getrokken materieel aan de vloot toegevoegd. Deze week zijn we met de mannen van Jan van Dam in Goes en volgen daar de nieuwste aanwinst binnen het equipmentpark: een op afstand bestuurbare Robot Mover. Die kan door middel van tanksets machinedelen tot 50 ton probleemloos over een bedrijfsvloer verplaatsen.

TW26 - Jan van Dam 04

Dat maakt het gebruik van de tot nu veel ingezette heftruck overbodig. “We cover it All” is de slogan van Jan van Dam en deze recente uitbreiding onderschrijft dat nog eens. De klant alle zorg uit handen nemen op het gebied van machinelogistiek in de meest brede zin van het woord is het specialisme van Jan van Dam.

Voor meer informatie:
www.janvandamgroup.com