Archief

tcg01

Van 6 tot en met 8 september wordt in de Evenementenhal in Gorinchem de vakbeurs ‘Transport Compleet’ gehouden. Dit business-to-business evenement is hét trefpunt voor de transportbranche. Op de beursvloer komen exposanten en bezoekers op een informele manier bij elkaar. Er wordt op ‘Transport Compleet’ veel nieuws gepresenteerd op het gebied van onder meer trucks, trailers, accessoires en dienstverlening.

tcg02

Bijzonder is dat dit de grootste editie ooit wordt, doordat de beursvloer is uitgebreid met maar liefst 600 m2. Met bovendien een exclusieve primeur: de Next Generation Scania, het nieuwe truckplatform van Scania. Maar natuurlijk zijn ook alle andere bekende truckmerken en trailerbouwers van de partij.

Op twee van de drie beursdagen zijn ook scholieren van IVA Driebergen Business School aanwezig op de beursvloer. Deze werknemers voor de toekomst gaan op zoek naar hun interesses in de transportbranche. Voor exposanten van de vakbeurs een mooie kans om in contact te komen met nieuw potentieel personeel.

tcg03

Transport Compleet Gorinchem vindt plaats op 6, 7 en 8 september en is op deze dagen te bezoeken van 14.00 tot 22.00 uur. Belangstellenden kunnen hun e-tickets aanvragen via www.evenementenhal.nl/transport-go.

Voor meer informatie:
Transport Compleet Gorinchem 2016

Have your say