Archief

NHOF01

Een vleugje van vervlogen tijd kunt u tijdens de Paasdagen op 16 en 17 april proeven in het Westfriese Venhuizen. Negen hallen staan bomvol met historische voertuigen. In hal 6 is ruimte gemaakt voor een Franse hal. Tientallen voertuigen onder toeziend oog van een Eiffeltoren maken hier hun opwachting. Hal 7 zal dit jaar in het teken staan van de motoren. De Klassieke Japanse Motoren Vereniging komt met een collectie unieke Japanners van het eerste uur waaronder de Yamaha 2 takt uit 1973 en Kawasaki uit de zestiger jaren.

NHOF02

Voor ieder wat wils is het motto. Daarom voor de oudere jeugd een actie hal. In de N/H regio populaire autosport zijn de autocross wedstrijden. Hal 8 is voor deze categorie vrijgemaakt. Op het buiten terrein een plaatsje vrijgemaakt voor tientallen retro caravans en de daarbij horende trekkende voertuigen in stijl. Honderden showwaardige modellen van historisch vervoer staan opgesteld. Bij de vrachtwagens niet meer bestaande merken als Hogra of Krupp en nog veel meer . De Fordson brandweerauto uit 1952 is op afstand zichtbaar. De Ford V8 super de Luxe uit 1947 of de Roadstar uit de AL Capone tijd.

NHOF03

Op veler verzoek na een aantal jaren weer terug de afstand bestuurbare mini vrachtauto’s. Het Festival heeft in de loop der jaren een reputatie opgebouwd op het gebied van live entertainment. Alle hallen worden omzoomd door honderden meters marktkraampjes met allerlei artikelen. Voor de kinderen is een mini kart baan uitgezet. Het expo-complex bevindt zich aan de torenweg 44 in Venhuizen tussen HOORN en ENKHUIZEN.

Voor meer informatie:
http://www.oldtimerfestival.nl/