Archief

AG_TCH1

Transport Compleet Hardenberg breidt op 21, 22 en 23 maart 2017 voor het eerst in haar geschiedenis uit met een bedrijfswagenplein (tot en met 3,5 ton). Beursbezoekers krijgen een kwalitatief aanbod van de vijf merken: FIAT, Mercedes, Renault, Volkswagen en Iveco. “Voor een eerste keer een heel mooie opzet, die in de toekomst hopelijk uitgebreid kan worden met nog meer merken”, zegt organisator Vincent Bilanovic. Uiteraard zijn de grote truckmerken ook aanwezig net als de trailerbouwers Schmitz en Krone. Verder komen Hiab, Hyva Nederland en Palfinger Nederland eveneens naar Hardenberg. Deze bedrijven richten zich op kranen en grijparmen.

AG_TCH2

Al jaren brengt Transport Compleet Hardenberg de transportbranche samen: van (inter)nationale marktleiders in bedrijfswagens, opleggers en chassisdelen tot aan regionale aanbieders van accu’s en track & trace software. Dit jaar trekt de organisatie ook de banden met opleidingen weer aan, zodat werkgevers in contact raken met de werknemer van morgen. Verder is er op Transport Compleet Hardenberg een vacatureplein voor bedrijven die op zoek zijn naar medewerkers. En onder meer TLN en ING verzorgen bijeenkomsten over actuele ontwikkelingen in de branche zoals het Truckkartel.

AG_TCH3

Volkswagen presenteert op het nieuwe bedrijfswagenplein de nieuwe Crafter. Daarnaast neemt dealer Huiskes-Kokkeler haar dochteronderneming BWI (Bedrijfswageninrichting Twente) mee. Ook Renault Trucks Lichte bedrijfswagens maakt onderdeel uit van het bedrijfswagenplein in Hardenberg. Mercedes-Benz voorziet op haar beurt het bedrijfswagenplein van de ‘Bestelauto van het Jaar 2017’, te weten de Vito. Deze bestelauto wordt op het plein geflankeerd door haar ‘zusjes’ Citan en Sprinter. Fiat presenteert de Talento Squadra. Hiervan zijn slechts 100 exemplaren in Nederland verkrijgbaar. Ook de Fiat Doblo Cargo is te bewonderen. Als innovatief bedrijfswagenproducent ondersteunt Iveco nieuwe initiatieven en neemt dan ook deel aan het bedrijfswagenplein met een selectie uit de succesvolle Daily range. Naast de statische Iveco Daily’s heeft het bedrijf ook een Daily Hi-Matic demovoertuig beschikbaar om bezoekers deze belevenis zelf te laten ervaren tijdens een proefrit.

Transport Compleet Hardenberg is op 21, 22 en 23 maart 2017 te bezoeken van 14.00 tot 22.00 uur. Geïnteresseerden kunnen gratis entreekaarten aanvragen.

Voor meer informatie:
Transport Compleet Hardenberg 2017