Archief

TW35 MB V-klasse 04

De Mercedes-Benz V-Klasse is de ruime MPV van het merk met ruimte voor maximaal 8 personen. Deze reizen in maximaal comfort door fijne stoelen, een laag geluidsniveau en een rijke uitrusting. Het dashboard heeft dezelfde ronde ventilatieopeningen als de andere personenautomodellen en ook prijkt er eenzelfde display op de middenconsole voor audio en navigatie.

TW35 MB V-klasse 03

Door montage van een zogenaamde dubbele cabine transformeert de V-Klasse tot een personenauto met de laadruimte van een bestelbus. Deze bedraagt minimaal 3,1 m3, terwijl er evengoed plaats is voor vijf volwassenen. De achterbank bestaat uit drie losse stoelen met verstelbare hoofdsteunen en armleuningen aan de buitenste zittingen. Hij is leverbaar op de V-Klasse Lang en Extra Lang. In de laatste variant is de keuze te maken tussen meer laadruimte of juist extra beenruimte voor de achterpassagiers.

TW35 MB V-klasse 02

Daarnaast biedt de dubbele cabine diverse fiscale voordelen. Zo is de uitvoering BPM-vrij waardoor niet alleen het aanschafbedrag lager wordt maar ook de bijtelling indien de V-Klasse ook privé wordt gebruikt. Ook bij logistiek dienstverlener Bos Dynamics uit Ede koos men voor de combinatie van uitstraling en praktische bruikbaarheid. Hier gebruikt men de auto onder meer voor het vervoer van chauffeurs en het bezorgen van spoedbestellingen.

Voor meer informatie:
www.mercedes-benz.nl
www.bosdynamics.nl