Archief

meubelendebommel

De Bommel Meubelen uit Strijen heeft onlangs de eerste Mercedes-Benz truck aan het wagenpark toegevoegd. De Atego 1218L is onder meer voorzien van een afzetbaksysteem om de truck efficiënt in te kunnen zetten.

Met de komst van de Atego is de allereerste Mercedes-Benz truck in het zeven eenheden tellende vrachtwagenpark een feit. Een van de De Bommel Meubelen chauffeurs heeft in een eerder stadium de Atego een week getest. Hoewel het wagenpark tot nu toe volledig was opgebouwd uit trucks van een ander merk, maakte de Mercedes-Benz distributietruck een zeer goede indruk. De chauffeur was met name enthousiast over het rijgedrag en het comfort. Hierna werd besloten om de vloot uit te breiden met een Atego 1218 L met verlengde cabine en spoilerpakket. De truck zal worden ingezet in de fijnmazige meubeldistributie naar particuliere klanten en zal zo’n 55.000 kilometer per jaar gaan rijden. Voor extra comfort is de Atego uitgerust met diverse opties waaronder airconditioning en een automaat. Omdat er veelal aan de weg gelost moet worden, is de truck voorzien van flitslampen voor en achter zodat de aandacht getrokken wordt naar de stilstaande truck. De Bommel Meubelen heeft het periodieke onderhoud ondergebracht bij Hogenbirk Bedrijfswagens middels een Reparatie- & Onderhoudscontract.

De Bommel Meubelen is begonnen als een ambachtelijke meubelmakerij. Na een fusie in 2010 is het bedrijf hard gegroeid en telt het inmiddels negen filialen en een eigen distributiecentrum. De Bommel Meubelen ontwerpt en produceert de meubelen volledig in eigen beheer.