Archief

Havecon_1

De Voorwinden Groep uit Bleiswijk nam onlangs een nieuwe Actros RoadStars Limited Edition 2563 LS in gebruik. De rijk uitgeruste truck wordt ingezet voor het internationale transport van machines en voor de materialen van Havecon Kassenbouw B.V. naar glastuinbouw-projecten.

De Actros RoadStars Limited Edition 2563 LS met GigaSpace-cabine heeft een vermogen van 625 pk. Hij wordt door de Voorwinden Groep ingezet om machines en materialen voor de kassenbouw door heel Europa te vervoeren. Als onderaannemer rijden zij hun eigen machines en kassenmaterialen naar de nieuwbouw projecten van hoofdaannemer Havecon Kassenbouw B.V.

Havecon_2

De RoadStars Limited Edition, al een uniek exemplaar van zichzelf, is zeer compleet uitgerust met Xenon verlichting en Alcoa lichtmetalen wielen. En ook de cabine is daarbij niet overgeslagen: met zijn lederen bekleding, standkachel en -airco is deze truck een echte chauffeursauto. Daar is chauffeur Jurgen de Bruijn (44) het mee eens: “De Actros is het topmodel uit de serie. Deze RoadStars Limited Edition is dáár dan weer het neusje van de zalm van. Qua comfort is dit echt perfect.” Aan de veiligheid van de chauffeur en zijn medeweggebruikers is ook gedacht. De Actros is namelijk uitgerust met het complete pakket aan veiligheidssystemen, waaronder Active Brake Assist 3 en afstandsregeling.

“Dankzij de flitslampen, Deense achterlichten, lampjes in de grille en extra flitslampen bovenop de cabine is de Actros ook in het donker een ware blikvanger”

Na aflevering bij ROGAM Bergschenhoek is de Actros opgebouwd met zeer veel extra opties. De truck werd onder meer voorzien van schuifschotel en hefbare voorloopas. Ook aan het uiterlijk van de truck is veel gedaan. Naast RVS lampenbeugels en Amerikaanse train-hoorn is aan de linkerzijde een extra grote tank toegevoegd. Dankzij de flitslampen, Deense achterlichten, extra lampjes in de grille, langs de zijfenders en extra flitslampen bovenop de cabine is de Actros RoadStars Limited Edition ook in het donker een ware blikvanger. De cabine is uitgerust met een flatscreen TV en Clang en Nato stopcontacten.

Havecon_3

Voorwinden Groep bestaat al sinds 1987. Het bedrijf mag zich één van de grootste onderaannemers van Nederland noemen. In opdracht van hoofdaannemers verzorgt zij de mankracht en expertise om internationale glastuinbouw-projecten te realiseren. Het wagenpark bestaat uit 23 bestelwagens en drie trekkende eenheden, allen afkomstig van Mercedes-Benz. De Voorwinden Groep heeft 50 medewerkers in dienst.

Have your say