Archief

tw6-deze-week

De IAA voor bedrijfswagens in Hannover heeft nog veel meer nieuws te bieden en vandaar dat RTL Transportwereld deze week terugkeert naar deze internationale beurs. Eline de Vries loopt met het team van RTL Transportwereld over de beurs en bezoekt de verschillende stands. Zo zien we onder andere het laatste nieuws van Mercedes-Benz Trucks en -Vans, FUSO, Citroën, Carrosseriefabriek Heiwo, Volkswagen Bedrijfswagens en Burgers Carrosserie.

Ook zijn we op de door TVM Verzekeringen georganiseerde Dag van Veilig Transport. Een vast onderdeel van deze dag is de Ridders van de Weg, welke alweer voor de 50e keer georganiseerd wordt. Hier worden beroepschauffeurs die 3, 5, 10 of 20 jaar schadevrij hebben gereden met de vrachtauto in het zonnetje gezet. Minister Cora van Nieuwenhuizen van Infrastructuur en Waterstaat was een van de gasten en feliciteerde met name de twaalf Diamanten Ridders met hun 20 schadevrije jaren.

Dit alles zie je in RTL Transportwereld, zondag 7 oktober om 17:00 bij RTL7 en de herhaling, zaterdag 13 oktober om 17:00 bij RTL7.