Archief

tw09-taxiexpo-03

De taxi-branche en O.V.-wereld komen samen tijdens de vakbeurzen Taxi Expo en BusVision in Houten. We lopen over de beursvloer en gaan onder andere langs bij de stands van Mercedes-Benz Vans, Randstad Transport en EBLO Seating.

Binnenkort gaat de Scania Driver Competitions van start. Om je daarbij te helpen schakelt Eline de Vries de hulp in van de oud-winnaar van de Nederlandse finale, Danny Henskens. Die geeft ons een aantal belangrijke tips, ditmaal over spiegels afstellen en het behendigheidsspel “knock the king”.

En DAF bestaat 90 jaar. Daarom ook deze aflevering nóg meer belangrijke modellen uit de geschiedenis van het merk in beeld én geluid. Niet alleen blikken we terug in de historie, maar we krijgen ook een kijkje in de toekomst.

Beroepschauffeurs worden nog steeds volop gezocht. In het kader van de campagne ‘ik word vrachtwagenchauffeur’ van het Sectorinstituut Transport en Logistiek gaan we een dag mee met Henk Hartman die bij Van der Most in het containertransport werkzaam is. Hij vertelt wat er zo leuk is aan zijn vak.

Dit alles zie je in RTL Transportwereld, zondag 28 oktober om 17:00 bij RTL7
en de herhaling, zaterdag 3 november om 17:00 bij RTL7.

tw09-scania02