Archief

TW03 G-Trucks 02

G-Truck is het internationale grossiers netwerk van GroupAuto. Daarnaast onderscheidt men ook werkplaatsformules. Deze zijn gericht op de ondersteuning in marketing, communicatie en trainingen en in de bedrijfsvoering inclusief facilitaire diensten. TopTruck is de garage formule voor het vrije Truck en Trailer reparatie kanaal. De formule startte 6 jaar geleden in Nederland, in samenwerking met GroupAuto Nederland. Dit is de Nederlandse tak van GroupAuto Internationaal, de overkoepelende internationaal opererende organisatie die samenwerkt met grote OE fabrikanten en distributeurs. TopTruck telt 44 aangesloten vrije truck en trailer garage bedrijven en heeft momenteel nog ruimte voor een 5 tot 6 bedrijven, om de kaart van Nederland helemaal goed in te vullen.
TopTruck richt zich met het landelijk dekkende netwerk van aangesloten truck en trailer reparatie bedrijven op de ondernemers in de vervoerssector. Men verzorgt het onderhoud en reparatie aan het gehele wagenpark, truck, trailer bestelwagen en alles wat daar om heen zit. Door middel van het uitgebreide diensten pakket, 24h service, alle mogelijke keuringen en persoonlijke aandacht, voorziet TopTruck in deze behoefte. Naast het landelijk dekkende netwerk heeft TopTruck een volledig netwerk van truck- en trailer reparatie bedrijven in Europa. In samenwerking met de aangesloten grossiers, Wijlhuizen, Revon, Agron-Kerp, Teunis, WAGO, Brozus, Kiers, HUVA, Dieleman en A. van Tilburg wordt er gezorgd voor juiste en snelle onderdelenstroom. :
Er is ook een TopTruck App waarmee met één druk op de knop alle TopTruck vestigingen van Nederland, België, Frankrijk en Groot Brittannië te vinden zijn. De app is te downloaden voor iOS (Apple) en Android toestellen via de AppStore of Google Play onder “TopTruck Internationaal”.

TW03 G-Trucks 01

In deze uitzending is er ook aandacht voor Texa E-truck. Een kleine, innovatieve tool, die de mogelijkheid biedt om de status van het voertuig op afstand te controleren. Normaal is dit alleen mogelijk voor merkdealers en fabrikanten, maar Texa biedt deze optie nu ook voor universele onderhoudsbedrijven en fleetowners. Wanneer de bijbehorende dongel in de diagnose-aansluiting van het voertuig is geïnstalleerd, is deze binnen enkele minuten geconfigureerd en fungeert vervolgens als het verbindingselement tussen de monteur en het voertuig. Door de constante en bevoegde werkplaatsassistentie wordt het klant vertrouwen verhoogd. Een ideale oplossing aangezien de speciaal ontwikkelde app en het beheerders portaal de betrokkenen voortdurend op de hoogte houdt en hen in staat stelt maatregelen te nemen om de kosten te verminderen en het gebruik van de voertuigen te optimaliseren.

Voor meer informatie:
www.toptruck.nl/toptruck
www.texadiagnose.nl/e-truck