Archief

westernexp00

Op zaterdag 28 en zondag 29 januari 2017 vindt alweer de 22e editie van de Western Experience in de Brabanthallen in Den Bosch plaats. De Western Experience is het grootste en gezelligste allround Country & Western festival van Europa. Voor de komende editie zijn al veel bekende nationale en internationale artiesten vastgelegd.

Zo zal de jonge Nederlandse country zangeres Laura van den Elzen haar opwachting maken met de Deense band Jambalaya, maar ook de Belgische groep The Cockroach Killers en de Duitse country band Hillbilly Deluxe. Zoals elk jaar zullen in de paardenhal weer sprankelende live paardenshows worden getoond en zal er worden gestreden om de Jackpot in verschillende vormen van Western riding.

westernexp02

Op de Western Experience vind je alles over het thema ‘Western’.  Het Wilde Westen van vroeger en vandaag komt overal terug en de bezoekers kunnen dat op vele manieren ervaren: live countrymuziek, Western riding (paarden), Indiaanse PowWow dansen, line dancen, kunst, kleding, American wheels (auto’s en trucks) en nog veel meer.

Zoals ieder jaar kunnen de bezoekers tijdens de Western Experience ook genieten van de grootste Western Markt van Europa met meer dan 80 stands voor originele en bijzondere Country & Western kleding, kunst, muziek, meubelen en accessoires.

westernexp03

Voor actuele informatie over het programma, de line-up van artiesten en het bestellen van gunstig geprijsde toegangskaarten in de voorverkoop kijk op www.westernexperience.com.