Archief

vanroon03

Aannemingsbedrijf Van Roon Rail is actief in het werk aan het spoor. Op de vakbeurs Railtech presenteerde men het nieuwe veiligheidshekwerk. Dit kan snel neergezet worden en zorgt ervoor dat er veilig aan het spoor gewerkt kan worden. Daarnaast heeft men een totaalpakket aan materieel, zoals mobiele kranen, shovels, autolaadkranen, containertransport en spoorcontainers voor ballast.

vanroon02

De spoorkranen zijn geschikt voor zowel het NS spoor, als de trambaan. Van Roon heeft inmiddels expertise opgebouwd in de railinfra. Of het nu voor ProRail, RET, GVB of de Suny lijn (BRU) is, Van Roon beschikt over de juiste vergunningen, goedgekeurd materieel en expertise. Voorbeelden van de werkzaamheden zijn: vernieuwen van de onderbaan, dwarsliggers en/of spoorstaven, maar ook het herstellen of vernieuwen van overwegbevloering en het plaatsen of verwijderen van fysieke afscheidingen.

vanroon01

Van Roon heeft in Vuren een eigen verwerkingsinrichting voor het sorteren en recycling van oud spoormateriaal als dwarsliggers en spoorstaven. Verder is het bedrijf actief in het grondverzet, als bestratings- en rioleringswerkzaamheden wat wordt uitgevoerd in opdracht van zowel gemeenten als particulieren.

Voor meer informatie:
www.vanroonasperen.nl