Archief

TW11 Thermoking 6

Op Paleis Het Loo organiseren Thermo King Transportkoeling en Frigoblock de Dag van Geconditioneerd Vervoer vervoer. Een dag waarop optimaal temperatuurbeheer en besparing in de koelketen centraal staat. Op de weg naar de Koninklijke ontvangstzaal staan meerdere klantenvoertuigen met de reguliere, hybride en cryogene installaties van beide merken. Verder is er aandacht voor de Coldcube Pharma als een geconditioneerd vervoersoplossing voor bestelauto’s en de splinternieuwe SLXi koelsystemen met de 24/7 connectiviteit.

TW11 Thermoking 3

Tijdens de drukbezochte bijeenkomst voerden mensen van de uitnodigende merken het woord over actuele ontwikkelingen, nieuwe producten, kostenaspecten en services. Vanuit de Pharma, waar geconditioneerd vervoer volledig in de keten is geïntegreerd, vertellen deskundigen van een medicijnenfabrikant (MSD) en een –groothandel (Brocacef) over het belang ervan. Tevens gaan zij kort in op resultaten van reeds gedane onderzoeken. Een andere gebruikersgroep die tijdens deze bijeenkomst aanwezig is en ingaat op de materie, is die van de Food, Horeca en Retail.

TW11 Thermoking 4

Deskundigen van Sligro en Ahold Delhaize Transport en Inbound Logistics gaan in op actuele en toekomstige ontwikkelingen. Daarbij wordt ook het nodige verteld over de manier waarop de genoemde koelsystemenmerken inspelen op die ontwikkelingen. Deels met nieuwe, duurzame producten, maar ook met aanvullende services met betrekking tot een optimalisering van de koude keten en de voedselveiligheid.

Voor meer informatie:
www.thermoking.nl