Archief

TW30 TruckStore 03

De Nederlandse vestiging van TruckStore, het online én offline verkoopplatform van Mercedes-Benz Trucks, viert haar 25-jarig jubileum. Toen destijds zat de vestiging in Nijkerk, maar inmiddels is Roelofarendsveen de standplaats. Speciaal voor het jubileum heeft TruckStore een actuele en tevens handige aanbieding.

Bij TruckStore vindt u een breed aanbod gebruikte trucks, trailers en opleggers van alle merken, typen en leeftijden. Deze zijn online te vinden op www.truckstore.com. Via de gebruiksvriendelijke menu’s en de intelligente zoekfunctie vindt u recente voertuigfoto’s, prijzen en gedetailleerde beschrijvingen van de gebruikte trucks – en dat in 11 talen.

TW30 TruckStore 08

TruckStore is het belangrijkste adres in Europa voor de aankoop en verkoop van gebruikte trucks met 24 vestigingen in 12 Europese landen. Bovendien kunt u bij alle locaties in Europa terecht voor professioneel advies en een uitgebreid aanbod aanvullende services. Een voorbeeld hiervan is de unieke TruckStore Garantie voor gebruikte trucks.

TW30 TruckStore 02

Alle voertuigen zijn volgens duidelijk omschreven, internationale normen ingedeeld in de categorieën Goud, Zilver en Brons. Deze indeling van gebruikte trucks geeft op betrouwbare wijze inzicht in de leeftijd, staat, kilometerstand en servicecomponent van het voertuig.

Voor meer informatie:
www.truckstore.nl