Archief

TW35 Iveco 3

Iveco is met een leeftijd van 40 jaar één van de jongste truckmerken. Het is ontstaan uit een fusie van een aantal bekende autofabrikanten met een zeer lange traditie. Vandaag de dag levert Iveco een breed programma met onder andere bestelauto’s, trucks, kippers, bussen en grondverzetmaterieel. Maar het begon allemaal met de Daily-bestelautoserie. Deze week zijn we op de Mont Blanc voor de introductie van de nieuwste Daily-generatie.

TW35 Iveco 1

Absoluut een bijzondere locatie voor het presenteren van een nieuwe auto. Maar het is dan ook vooral symbolisch bedoeld wat betreft duurzaamheid, milieu én topkwaliteit. De nieuwe Daily wordt geïntroduceerd onder de noemer ‘Business Instinct’. Vrij vertaald wil dat zeggen dat het voertuig in al zijn varianten gebouwd is om het transport van ondernemingen op een hoger niveau te brengen.

TW35 Iveco 4

Veel nieuws dus bij de aandrijfsystemen, maar ook de werkplek in de cabine is op veel punten aangepast. ‘Af fabriek’ is de Daily-E6 er in meer dan 8.000 varianten. Van gesloten bestellers tot chassis-cabine uitvoeringen en met een maximum totaalgewicht tot ruim 7 ton.

Voor meer informatie:
Iveco
Iveco Schouten

Have your say