Archief

man performancelion 01

Met de PerformanceLion presenteert MAN een speciale editie die zijn status als topmodel op alle fronten waarmaakt. Zo beschikt de trekker over een unieke uitstraling met veel exclusieve details. Ook in technisch opzicht loopt hij voorop. De D26 12,4 liter motor in de Euro 6c specificatie is is goed voor een vermogen van 500 pk en het maximale koppel van 2.500 Nm is al bij 900 tpm beschikbaar. De trekker is rondom luchtgeveerd en het GVW bedraagt 20 ton.

man performancelion 06

Door de combinatie van een relatief laag voertuiggewicht, de toepassing van EfficientLine-features als EfficientCruise en EfficientRoll en de geoptimaliseerde aandrijflijn is zowel het brandstof- als het AdBlue-verbruik laag. Een andere belangrijke efficiency-factor is de nieuwste MAN TipMatic versnellingsbak met 14 overbrengingen en technologieën als SmartShifting, HSU en de EVBec motorrem, die zeer snel schakelen mogelijk maakt.

man performancelion 02
De PerformanceLion beschikt standaard over de XXL-cabine met een stahoogte van 2.150 mm én een diepte van 2.000 mm. Het interieur van de cabine is smaakvol met een combinatie van grafiet- en zandkleurige tinten. De bekleding van de stoelen, de portieren en het stuur is uitgevoerd in leder dat qua kleurstelling in harmonie is met de cabine. Vanzelfsprekend heeft de chauffeursstoel in de luxe uitvoering volop verstelmogelijkheden. Standverwarming, de automatisch geregelde airconditioning en een grote vrieskast zijn standaard. De chauffeur heeft bovendien de beschikking over het nieuwe, hoogwaardige MAN 7-inch fullcolour MMT MultiMedia Systeem met DAB+ radio-ontvangst, trucknavigatie, handsfree telefoon, twinpairing voor twee telefoons en USB-aansluiting.

man performancelion 05

De MAN PerformanceLion wordt standaard geleverd met een groot aantal veiligheidspakketten. Xenon verlichting, LED-dagrijverlichting, LED-contourverlichting en LED-achterverlichting verzorgen evenals de optionele lampen op het dak perfect licht en zicht. Het aanbod aan assistentiesystemen is ook zeer breed. Zo wordt de noodremassistent EABS van MAN aangevuld met ACC automatische afstandsregeling. Hiermee houdt de chauffeur altijd een veilige afstand tot de voorganger.
De MAN TGX 20.500 XXL is vanaf heden verkrijgbaar bij de MAN dealer.

Voor meer informatie:
www.truck.man.eu/nl