Archief

ZTW01 Mercedes 02

Mercedes-Benz deelt ook nu de stand met Unimog en Fuso. Met elkaar tonen zij een diversiteit aan bouwvoertuigen. Van FUSO staan er een Canter 3C13 dubbelcabine met kipper en Canter 3S13 met open laadbak. De Canter is leverbaar in een zeer divers aantal uitvoeringen van 3,5 tot 8,55 ton, geschikt voor uiteenlopende toepassingen. Zo beschikt hij over een zeer smalle cabine en een kleine draaicirkel. De DUONIC transmissie zorgt voor extra comfort en brandstofbesparing tijdens het schakelen, zonder onderbreking van de trekkracht.

ZTW02 Fuso 01

De Unimog 530 beschikt over permanente vierwielaandrijving die middels volledig sperbare portaalassen aan de ondergrond wordt overgebracht. Hierdoor kan hij probleemloos met 40 ton uit de voeten, ook in zwaar terrein. Daarnaast is deze Unimog voorzien van ballonbanden met tijdens het rijden regelbare bandenspanning, aftakassen, en het nieuwe grootlichtconcept met extra ledlampen op het dak.

ZTW02 Unimog 02

Ook de nieuwe Sprinter bestelauto beleeft hier zijn Nederlandse debuut. Hij is er als gestolen bestel in drie lengtes en drie hoogtes, als pick-up met enkele of dubbele cabine en als Tourer voor personenvervoer. Alle varianten van de geheel nieuw ontwikkelde bestelautoreeks zijn als voorheen leverbaar met achter- en vierwielaandrijving maar nu ook met voorwielaandrijving. Voor aandrijving zijn moderne vier- en zescilinder dieselmotoren beschikbaar die gekoppeld kunnen worden aan een handgeschakelde zesbak of een zeven- of zelfs negentraps automaat. Ook zijn er diverse veiligheids- en assistentiesystemen standaard of als optie leverbaar. Verder is er ruime keuze uit multimediasystemen en dankzij de verregaande connectiviteit kan de auto nog efficiënter worden ingezet. De nieuwe Sprinter staat vanaf nu bij de Mercedes-Benz VanPro Centers.

Voor meer informatie:
Mercedes-Benz Trucks
Mercedes-Benz Vans
FUSO