Archief

TW27 Veap Shield 03

VEAP Shield United levert al ruim 30 jaar dakspoilers, zijfenders en bodystyling voor bedrijfswagens. Niet alleen worden de producten in eigen huis ontworpen, ook de productie vindt op de eigen locatie plaats. Op Transport Compleet introduceert men de 3D dakspoiler en zijfenderset voor de nieuwe Volkswagen Crafter. De spoiler sluit qua design en pasvorm naadloos aan op het nieuwe designconcept van de Crafter, en is leverbaar in diverse kleuren en hoogtes. Komende zomer worden de eerste nieuwe Volkswagen Crafters geleverd. Bij de bestelling van een Crafter is direct de spoiler en zijfenderset mee bestellen.

TW27 Veap Shield 02

De dakspoilers zijn samen met zijfenders het grootste specialisme, maar Veap is ook thuis in een mooie, functionele afwerking van vrachtwagens. Met een ruime keuze uit onder andere zonnekleppen, wieldoppen en lichtbakken. Veap Shield United levert onder andere aangepaste dakspoilers voor koelwagens, die om de koelmotor heen passen. Bovendien is maatwerk mogelijk. Op aanvraag kunnen de meeste modellen worden aangepast voor afwijkende cabines.

TW27 Veap Shield 01

De meeste gangbare producten zijn op voorraad en zijn snel te leveren, eventueel inclusief montage. Veap Shield United beschikt over een moderne montagewerkplaats, voorzien van alle faciliteiten om de producten op juiste wijze te monteren.

Voor meer informatie:
www.veap.nl